Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm az Egyensúly AE Egyesület megújult honlapján. Munkatársaimmal szeretnénk bemutatni a több tíz éves múltra visszatekintő civil szervezetet, amely folyamatosan fejlődik, megújul, bővül. Jó szívvel ajánlom szociális szakembereknek, pszichiátriai betegeknek, illetve gyógyulni vágyó szenvedélybetegséggel küzdő embertársaimnak egyaránt. Ezen a felületen tájékoztatást nyújtunk minden pszichiátriai beteg, szenvedélybeteg vagy e betegségtípusok kezelésével foglalkozó szakember érdeklődőnek, akik lehetőséget keresnek betegségeik, vagy éppen betegeik kezelésére, vagy csak olyan
közösség tagjai szeretnének lenni, ahol a kohézió nagyon fontos eleme a munkának és a terápiás szolgáltatások nyújtásának egyaránt. Tevékenységünk egy jelentős része a hátrányos helyzetű családok és fiatalok számára nyújtott tanácsadások, tréningek, képzések megszervezésében, lebonyolításában is megmutatkozik. Nagyon büszkék vagyunk elért eredményeinkre, amelyek közül csupán egyet említenék, a 2015-ben – első civil szervezetként – „Családbarát vállalat” cím elnyerését. Ennek a rangos elismerésnek folyamatosan megfelelünk, amikor a gyes-ről, gyed-ről visszatérő anyukákat alkalmazzuk, a nagycsaládos édesanyáknak vagy a megváltozott munkaképességű kollégáknak adunk lehetőséget akár atipikus munkavégzésre, így részmunkaidős vagy rugalmas munkavégzés lehetőségére.

Projektjeink

Keressen minket